Näin Studio Valua käsittelee tietojasi:

10.6.2020


Rekisterinpitäjän (Studio Valua y-2860248-4 ) keräämiä henkilötietoja käsitellään ainoastaan rekisterinpitäjän ohjeiden mukaan ja vain valtuutettujen henkilöiden toimesta. Kaikki henkilötiedot ovat tallennettuina paikalliseen ja/tai verkkotallennustilaan.

Studio Valua tarkistaa henkilötietorekistereihinsä liittyvät menettelyt vähintään kerran vuodessa ja pidättää itsellään oikeuden päivittää tietosuojaselostettaan. Ajantasainen tietosuojaseloste on luettavissa Studio Valuan verkkosivulla, eikä päivityksistä tiedoteta erikseen. Rekisteröidyn tulee huolehtia, että hänellä on tiedossaan ajantasainen seloste.

Studio Valua kokoaa henkilötietoja rekisteröidyn suostumuksella seuraavista lähteistään 2023:

Yhteydenottopyynnöt
Asiakastiedot
Showroom

Studio Valuan keräämien henkilötietojen luokitus:
normaali — voi sisältää nimi-, osoite- ja pankkitietoja

Rekisteröity voi milloin tahansa pyytää rekisteriin luovuttamiensa tietojen tarkistamista, päivittämistä, poistamista tai siirtämistä järjestelmästä toiseen, ottamalla yhteyttä Studio Valuan henkilötietorekisterin vastuuhenkilöön:


Riikka Heiskanen / Studio Valua
riikka(at)studiovalua.fi

Studio Valuan yhteydenotto-
pyyntöjen henkilötietojen käsittely:

Yhteydenottopyynnön lähettäjät luovuttavat henkilötietojaan Studio Valuan käyttöön pääasiassa sähköisesti. Tietosuojaseloste on luettavissa ennen pyynnön lähettämistä Studio Valuan verkkosivuilla.

Studio Valua ei arkistoi yhteystietoja pysyvästi, vaan tiedot poistetaan yhteydenottopyynnön käsittelyn jälkeen. Studio Valua ei luovuta tietoja kolmansille ilman rekisteröidyn lupaa. Studio valualle syntyneen, jatkossa hyödynnettävissä olevan materiaalin arkistoinnissa aineisto tallennetaan anonyyminä.

Henkilö voi milloin tahansa pyytää luovuttamiensa tietojen tarkistamista, päivittämistä, poistamista tai siirtämistä järjestelmästä toiseen, ottamalla yhteyttä Studio Valuan henkilötietorekisterin vastuuhenkilöön.

Studio Valuan asiakastietojen henkilötietojen käsittely:

Studio Valuan tietosuojaseloste on luettavissa yrityksen verkkosivuilla.

Studio Valua ei arkistoi pysyvästi asiakkaiden osoite-, numero- tai muita tietoja, vaan tiedot poistetaan tarvittavien toimenpiteiden suorittamisen jälkeen. Studio Valua ei luovuta tietoja kolmansille ilman rekisteröidyn lupaa. Asiakkuudesta Studio valualle syntyneen, jatkossa hyödynnettävissä olevan materiaalin arkistoinnissa aineisto tallennetaan anonyyminä.

Asiakas voi milloin tahansa pyytää rekisteriin luovuttamiensa tietojen tarkistamista, päivittämistä, poistamista tai siirtämistä järjestelmästä toiseen, ottamalla yhteyttä Studio Valuan henkilötietorekisterin vastuuhenkilöön.

Studio Valua Showroom:in henkilötietojen käsittely:

Studio Valuan verkkokaupan tietosuojaseloste on luettavissa:

TÄSTÄ


Kysy lisää: YHTEYDENOTTO

© Studio Valua / y-2860248-4 Studio Valua